Welkom op onze website !

De Paddestoel is opgericht in 1953 en bevindt zich in de Bomenwijk in Waddinxveen. De afgelopen 63 jaar is het wijkcentrum al van groot belang geweest voor de wijk en haar bewoners. Zo is er al jaren een kindermiddag en de bingo voor volwassenen.

Nog steeds word het wijkcentrum druk bezocht en worden er vele leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Al onze vaste activiteiten staan uitgebreid vermeld op onze website.
Wenst u meer informatie over de activiteiten? Dan kunt u ons altijd bereiken via email, maar u bent uiteraard ook van harte welkom om een keer een bezoekje te brengen aan ons wijkcentrum.

Wijk en Speeltuinvereniging "De Paddestoel"
Lijsterbesstraat 18
2742 XS Waddinxveen