Disclaimer

Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Wijk en Speeltuinvereniging De Paddestoel probeert de website zo goed en vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onjuist is. Stel ons dan even op de hoogte via email.

Behoudens deze disclaimer, is De Paddestoel niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden.

De inhoud van deze website is voor particulier gebruik bedoeld. Kopie van foto's en teksten, ten bedoeling van zakelijk gebruik, is alleen toegestaan met een schriftelijke toestemming van onze webmaster.

De Paddestoel behoudt zich het recht voor om u de toestemming tot het gastenboek te ontzeggen. In aansluiting daarop kan De Paddestoel de toegang tot de webpagina monitoren.

Laatste nieuws:


29 september: CoderDojo Waddinxveen
Zaterdag 29 september kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar leren programmeren in de Paddestoel.Voor meer informatie klik hier.

5-6 oktober: Pyjamaparty
In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 6 oktober houden wij weer onze jaarlijkse pyjamaparty voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Opgeven vóór 28 september Voor meer informatie klik hier.

27 oktober: Lampionnenoptocht
Zaterdag 27 oktober gan wij 's middags weer gezellig lampionnen maken met de kinderen om vervolgens 's avonds door de straten van de Sniep te lopen. Voor meer informatie klik hier.


Bijgewerkt tot: 11 september 2018