Overige activiteiten

5-6 oktober: Pyjamaparty
In de nacht van 5 op 6 oktober houden wij weer onze jaarlijkse pyjamaparty voor alle kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Kinderen van onze leden is de deelname gratis en voor niet leden zijn de kosten 5 euro per kind. Aanmelden vóór 28 september bij Monique Baas.

27 oktober: Lampionnen maken + optocht
Zaterdag 27 oktober gaan wij weer gezellig een lampion knutselen (14.00 uur - 15.30 uur) met de kinderen om vervolgens 's avonds (19.00 uur) door de straten van de Sniep te lopen. De kosten voor het knutselen is 1,50 euro per kind, 's avonds de optocht is geheel gratis. Wilt u uw kind graag even aanmelden voor het knutselen 's middags bij Monique Baas , kan weten wij hoeveel materiaal we in moeten gaan kopen.