Overige activiteiten

5-6 oktober: Pyjamaparty
In de nacht van 5 op 6 oktober houden wij weer onze jaarlijkse pyjamaparty voor alle kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Kinderen van onze leden is de deelname gratis en voor niet leden zijn de kosten 5 euro per kind. Aanmelden vóór 28 september bij Monique Baas.

27 oktober: Lampionnen maken + optocht
Zaterdag 27 oktober gaan wij weer gezellig een lampion knutselen (14.00 uur - 15.30 uur) met de kinderen om vervolgens 's avonds (19.00 uur) door de straten van de Sniep te lopen. De kosten voor het knutselen is 1,50 euro per kind, 's avonds de optocht is geheel gratis. Wilt u uw kind graag even aanmelden voor het knutselen 's middags bij Monique Baas , kan weten wij hoeveel materiaal we in moeten gaan kopen.

Laatste nieuws:


29 september: CoderDojo Waddinxveen
Zaterdag 29 september kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar leren programmeren in de Paddestoel.Voor meer informatie klik hier.

5-6 oktober: Pyjamaparty
In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 6 oktober houden wij weer onze jaarlijkse pyjamaparty voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Opgeven vóór 28 september Voor meer informatie klik hier.

27 oktober: Lampionnenoptocht
Zaterdag 27 oktober gan wij 's middags weer gezellig lampionnen maken met de kinderen om vervolgens 's avonds door de straten van de Sniep te lopen. Voor meer informatie klik hier.


Bijgewerkt tot: 11 september 2018