Kinderbingo
Iedere eerste woensdag van de maand is er voor de kinderen in de leeftijdsklasse van 4 t/m 12 jaar een gezellige kinderbingo.
Tijdens deze bingo kunnen er vele mooie prijzen worden gewonnen.
De kinderbingo staat garant voor een gezellig middag voor zowel ouder als kind.

Prijzen zijn incl. snoepje en wat drinken.
Entree leden:
Entree niet leden:
Aanvang:
14:30 uur t/m 16:30 uur
(kinderen van 4 t/m 7 jaar gelieve met begeleiding)

Wilt u meer weten over de kinderbingo of een verjaardagspartijtje geven, neem dan contact op met Monique Baas.

De aankomende datums zijn: