Handwerkclub

Op de dinsdagavond staat De Paddestoel in het teken van creativiteit! Ook dit seizoen is er weer een handwerkclub voor volwassenen.
Tijdens deze avonden kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee en een gezellig babbeltje, aan het door uzelf meegebrachte handwerkje of knutselstuk werken. Dit kan variëren van het maken van 3D-kaarten tot borduurwerk of een breiwerkje, Diamond Painting etc.

Entree leden:

Entree niet leden:

Aanvang:
19:30 uur t/m 22:00 uur

Wilt u meer weten over de handwerkclub, neem dan contact op met Marjo van Leeuwen.