Handwerkclub

Op de dinsdagavond staat De Paddestoel in het teken van creativiteit! Ook dit seizoen is er weer een handwerkclub voor volwassenen.
Tijdens deze avonden kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee en een gezellig babbeltje, aan het door uzelf meegebrachte handwerkje of knutselstuk werken. Dit kan variëren van het maken van 3D-kaarten tot borduurwerk of een breiwerkje, Diamond Painting etc.

Entree leden:
€ 1,00

Entree niet leden:
€ 1,50

Aanvang:
19:30 uur t/m 22:00 uur

Wilt u meer weten over de handwerkclub, neem dan contact op met Marjo van Leeuwen.

Laatste nieuws:


27 oktober: Lampionnenoptocht
Zaterdag 27 oktober gan wij 's middags weer gezellig lampionnen maken met de kinderen om vervolgens 's avonds door de straten van de Sniep te lopen. Voor meer informatie klik hier.

17 november: Bingo Marathon
Zaterdag 17 november wordt er weer een bingo marathon gehouden in "De Paddestoel". Aanmelden vóór 16 november . Voor meer informatie klik hier.

28 november: Sinterklaasfeest
Woensdag 28 november komt de Sinterklaas met zijn Zwarte Piet weer langs in "De Paddestoel" speciaal voor de kinderen (4t/m10 jaar) van onze leden. Aanmelden vóór 11 november . Voor meer informatie klik hier.

19 december: Kerstmiddag
Woensdag 19 december wordt er weer een gezellige kerstmiddag gehouden speciaal voor de kinderen (4t/m15 jaar) van onze leden. Aanmelden vóór 9 december. Voor meer informatie klik hier.


Bijgewerkt tot: 7 oktober 2018