Perfect Pilates

Iedere maandagmiddag van 13:45 uur tot 14:45 uur wordt er door een gediplomeerde lerares Perfect Pilates gehouden. Dit is een bewegingsvorm die op een rustige en veilige manier gegeven wordt.
het is goed voor iedereen, voor elke leeftijd en zowel voor dames als voor heren.

Het is voor u wel makkelijk als u een matje en een handdoek meebrengt. Ook het dragen van losse kleding is wel prettig.

Entree leden:

Entree niet leden:

Aanvang:
13:45 uur t/m 14:45 uur

Wilt u meer weten over perfect pilates, neem dan contact op met Conny Droog.